TV

Tv

Kæmpe kanaludvalg i 3 populære TV-pakker

Vi har sammensat 3 populære TV-pakker sammensat af mere end 60 af de bedste kanaler fra ind- og udland. Du kan vælge mellem Grundpakken, Mellempakken og Fuldpakken.

 

Få favoritkanalerne fra Discovery Networks.

Du kan selvfølgelig stadig se alle kanalerne fra Discovery Networks, så du er helt sikker på, at du ikke går glip af dit yndlingsprogram, de bedste realityserier, de største sportsøjeblikke eller dine favoritfilm.

 

Viaplay Film & Serier inkluderet i alle TV-pakker

Som noget helt nyt har vi pakket alle vores TV-pakker med en ekstra fordel. Fremover skruer vi ekstra meget op for film og serier. Du får nemlig adgang til streamingtjenesten Viaplay Film & Serier inkluderet i prisen, uanset hvilken TV-pakke du vælger. Her kan du se de populære Viasat programmer og et kæmpe udvalg af de bedste film og serier. Derudover har vi inkluderet Web-TV via PlayMaker appen, så du kan se din TV-pakke på fx smartphone eller tablet, når du er på farten.

 

Fleksibelt TV. Og mere til

Er du en af dem, der synes, at Grundpakken er lidt for lidt, men at Fuldpakken er lidt for meget? Med vores nye Mix-Selv TV får du den perfekte løsning. Her kan du nemlig supplere Grundpakken med Mix Basis samt 10 eller 20 af kanalerne fra Fuldpakken. Du kan også gå på opdagelse i vores Tilvalgspakker og Tilvalgskanaler og ikke mindst vælge TV 2 PLAY Favorit + Sport til kun 59 kr./md. (normalpris 179 kr./md.).